Mexikansk kycklingpaj
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
100 gr margarin
2 msk vatten
Fyllning:
5-8 feferoni
½ grillad kyckling
1 gul löl
ca 10 färska champinjoner
smör att steka i
150 gr philadelphiaost
½ burk chunky salsa (valfri)
3 dl riven ost
Blanda ingridienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform eller en springform. Förgrädda i ugnen på 225* i ca 10 min.
Rensa kycklingen och skär dem i mindre bitar, hacka löken, skiva champinjonerna och bryn dem. Tillsätt philadelphiaosten och salsan och låt puttra ihop en stund. Hacka feferonin och lägg i botten på de förgräddade pajskalet (och som ni ser på bilden missade ja detta så dom hamnade på toppen i stället men ingen skada skedd för de). Häll över kycklingblandningen och toppa med den rivna osten. Gratiners pajen i ca 10-15 min eller tills osten smält.
Servera med en god blandsallad och guacamole.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar