tisdag 23 februari 2010

Gratinerade nachochips

När vi hälsade på min syster Elin i Karlstad lärde hon mig ett annat sätt att anväda tacofärs på. Ett väldigt gott sätt måste ja säga. Tycker detta är mycke godare än vanlig tacos och sambon håller me :) och det är så himla änkelt åxå å det är ju inte fy skam de heller ;)






Gratinerade nachochips

ca 4 port

ca 500 gr blandfärs
1½ påse tacokrydda
ca 150 gr nachochips
riven ost

Tillbehör tex:
sallad
gurka
creme fraiche
tacosås
rödlök
majs
tomater mm.

Häll natchochipsen på en plåt eller i en ugnsform. Bryn färsen i en stekpanna och häll sedan i kryddan och rör runt. Bryn ytterligare några minuter. Häll färsen över chipsen och strö över riven ost. Ställ in formen i ugnen i 200* i ca 15 min eller tills osten har smällt.

Servera med vanfria tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar