torsdag 6 december 2012

Pepparkakspops

Ni som gillar pepparkaksdeg måste testa dessa små godingar. Reseptet kommer från min svägerska Camilla. Vill ni har mer insperiation på vad man kan göra för gott till jul (el någon annan dag) klicka er in på hennes blogg HÄR! :)






Pepparkakspops
ca 15 st

1 pak Ballerina pepparkaka
100gr philadelphiaost

150gr ljus blockchoklad

Mixa kexen till smulor. Häll i philadelphiaosten och mixa till en smet. Rulla små kulor av smeten och lägg på en tallrik. Låt kulorna stelna i kylen ca 1 tim.

Smält chokladen över vattenbad. Doppa kulorna och lägg i små formar el på en bakplåtspappersklädd plåt en liknande. Dekorera med strössel, pepparkakssmulor eller något annat valfritt. Låt stelna i kylen.

Pepparkakspopsen förvararas i kylen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar