Ett jätte bra alternativ till vanlig spagetti :)
LCHF - Köttfärssås och vitkålsspagetti
ca 4 port
Köttfärsås:
ca 400 gr blandfärs
2,5 dl grädde
1 st creme fraiche paprika och chili
1-2 dl passerade tomater eller krossade tomater
1 köttbuljongstärning
salt
peppar
(2-3 msk philadelphiaost )
Vitkålsspagetti:
vitkål
salt
peppar
Börja med att strimla kålen, så mycke som du tror att de går åt (jag mätte på tallriken). Stek kålen i smör till dom har mjuknat en del, salta och peppra försiktigt. Häll upp på tallrikar eller i en skål.
Stek färsen i smör, krydda med salt och peppar. Häll i creme fraiche, grädde, passerade tomater. Rör runt och smula i buljongen. Lått bubbla i några min. Red av med philadelphiaost om tjockare konsistens önskas.
Färdigt :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar