Varma dubbelmackor på hönökaka
Varm dubbelmacka nr 1
2 st hönökakor (2 halvmånar)
1 pkt bacon
1 dl creme fraiche 34%
1 dl creme fraiche paprika och chili
½ gul lök
1 liten burk skivade champinjoner
salt
svartpeppar
Varm dubbelmacka nr 2
Samma som nr 1 fast utan champinjoner
Varm dubbelmacka nr 3
några msk creme fraiche paprika och chili
10-15 köttbullar
Topping (samma till alla)
riven ost tex. präst
4-6 st körsbärstomater
och om man vill lite fetaost
Fyllning 1 & 2
Tärna bacon och hacka löken. Stek bacon tills de börjar få färg och häll i löken. Stek ytterliggare några min. Blanda i båda creme fraichen och ev. champinjonerna. Smaka av med salt och svartpeppar och låt bubbla några min.
Lägg fyllningen på en hönökaka och lägg på den andra kakan uppepå. Skiva tomaterna och lägg överst och avsluta med rikligt med riven ost.
Fyllning nr 3
Bre creme fraiche paprika och chili på en hönökaka. Dela köttbullarna och lägg på. Lägg den andra kakan uppepå och skicka tomaterna och lägg uppepå och avsluta med riktligt med riven ost.
Ugn 200* i 10-15 min.
Servera med en god sallad :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar