Testade Ekströms nya pannacotta och den va helt ok :)
Vaniljpannacotta med jordgubbsås och Marabou Black-strössel
4 port
4 port
1 st Ekströms Pannacotta
1-2 nävar frusna jordgubbar
½-1 dl Socker
1 msk Vaniljsocker
4-6 st rutor av Marabou Black
½-1 dl Socker
1 msk Vaniljsocker
4-6 st rutor av Marabou Black
Pannacottan:
Följ annvisningarna på förpackningen.
Jordgubbsås:
Värm socker och jordgubbar i en kastrull, rör så inget bränns. När Jordgubbarna ha vätskat sig och blivit mjuka dra av frånplattan och låt kallna.
När jordgubbsröran är sval häller du i vaniljsocker och mixar till en sås med en stavmixer.
Hacka chokladbitarna.
Följ annvisningarna på förpackningen.
Jordgubbsås:
Värm socker och jordgubbar i en kastrull, rör så inget bränns. När Jordgubbarna ha vätskat sig och blivit mjuka dra av frånplattan och låt kallna.
När jordgubbsröran är sval häller du i vaniljsocker och mixar till en sås med en stavmixer.
Hacka chokladbitarna.
När pannacottan är färdig häller du över önskad mängd sås och strör över den hackade chokladen.
Färdigt :)
Färdigt :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar